Het Team

Michel

Ik ben geboren op 14 september 1972 te Leiden en ben daarna verhuist naar Zeist. Ik groeide dus op in Zeist en besloot na de middelbare school de MEAO te gaan volgen in Utrecht. Na deze met succes te hebben afgerond besloot ik mijn studie, international business management, voort te zetten op de HEAO in Utrecht.

Het reizen begon met een uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. We bezochten o.a. het Witte Huis in Washington zeilden rond Manhatten New York. Hier leerde ik dat reizen mijn passie is. Thailand, Maleisie Mexico, Quatamala, Egypte en Venezuela volgden.

Na mijn studie besloot ik na negen maanden te hebben gewerkt voor de Rabobank dat het tijd was om de wereld verder te verkennen. Ik verbleef 9 maanden in Azie en reisde daarna door naar Australie. In Sydney kreeg ik een baan als financieel analyst & management consultant bij Vodafone. Na mijn opdracht succesvol te hebben afgerond kocht ik samen met een vriend een VW oldtimertje en reed van Sydney via Darwin naar Perth in 5 1/2 maand. Eenmaal terug in Sydney kreeg ik weer werk aangeboden bij Vodafone. De laatste maanden van mijn visum verbleef ik dan ook in Sydney en genoot van het Millenium.

Terug Nederland kreeg ik al snel een baan aangeboden bij Vodafone NL Content Services, het voormalige Vizzavi. Gedurende die periode leerde ik Elles kennen. Samen kwamen we op het idee om drivetheplanet.com op te richten. Met succes!

Gedurende deze reis heb ik een nieuwe passie gekregen; Filmen! We hebben door deze reis de mogelijkheid gehad om op de meest exotische en afgelegen plaatsen te filmen. De beelden zijn uitgezonden op SBS6.

Momenteel werk ik als creatief directeur voor mijn eigen communicatiebureau ‘One Shoe’ www.oneshoe.nl

Elles

Ik ben geboren op 17 juli 1974 te Amersfoort. Na mijn middelbare schooltijd, welke ik tevens in Amersfoort heb doorgebracht, ging ik commerciële economie studeren aan de HEAO in Utrecht.

Na deze studie succesvol te hebben afgerond voelde ik me nog niet klaar voor het bedrijfsleven. Een heerlijk jaar in het buitenland was het gevolg. Na een kleine 4 maanden door Azië te hebben gereisd heb ik de rest van het jaar in Australië en Nieuw Zeeland doorgebracht. Waanzinnig!

Na een jaar te zijn weggeweest moest ik er echt aan gaan geloven, mijn eerste baan in het bedrijfsleven. Ik heb uiteindelijk 3 jaar bij Vodafone gewerkt voor onder andere de afdelingen Sales en Business Excellence. Toen was ik toe aan een andere uitdaging en kwam er een nieuw bedrijf op mijn pad. Tot vlak voor de reis ben ik dan ook werkzaam bij Schuberg Philis BV.

Mijn hobbies zijn reizen, piano en viool spelen, zingen, fotografie, fitness en snowboarden.


Graag willen we de volgende personen bedanken:
Dennis van Heezik, Juriaan Pinkse, Pieter Zuidweg en RandY Lemaire van Design IT, Diederik van Seventer voor alle PC hulp, en iedereen die zich inzet voor ons om deze expeditie te realiseren!