Het goede doel

SOS-Kinderdorpen.

Stel je eens voor. Je verliest je ouders, bijvoorbeeld aan aids. Of je ouders kunnen niet meer voor je zorgen door oorlog of armoede. Waar kun je dan heen als kind?

SOS-Kinderdorpen zorgt dat deze kinderen zonder ouders tóch in een natuurlijke gezinssituatie op kunnen groeien, in een huis met broertjes en zusjes en met de liefdevolle verzorging van een SOS-moeder. Want ieder kind heeft recht op aandacht en geborgenheid.
Dat vind jij toch ook? Dankzij jullie steun kunnen wij deze kansarme kinderen weer een toekomst geven!

SOS-Kinderdorpen is een particuliere niet-overheidsgebonden organisatie die zich al ruim 50 jaar wereldwijd inzet voor de structurele opvang van kinderen die er helemaal alleen voor staan, ongeacht hun nationaliteit, geloof of huidskleur. Inmiddels heeft SOS-Kinderdorpen in 131 landen al meer dan 430 SOS-Kinderdorpen en daarbij behorende voorzieningen gebouwd. In deze dorpen heeft SOS-Kinderdorpen de dagelijkse zorg voor meer dan 52.000 kinderen. Van de voorzieningen bij de dorpen zoals scholen, beroepsopleidingen, sociale en medische centra maken dagelijks ruim 350.000 kinderen en volwassenen, uit de omgeving van de dorpen, gebruik.

Word nu donateur van SOS-Kinderdorpen, click hier en help een kind in nood of maak een donatie over naar Giro 2280.

SMS Donaties

Stuur een sms bericht met de tekst SOS naar nummer 7373 en doneer direct 1.10 Euro aan SOS-Kinderdorpen. Makkelijker kunnen we het niet maken! Je kan zoveel sms-jes sturen als je wilt!

Rijden voor SOS-Kinderdorpen

Drivetheplanet.com goes China!

Zon, zee en strand. Dat is vaak het eerste wat bij opkomt als je denkt aan reizen. De reis die hebben gemaakt stond naast zon, zee en strand ook in het teken van SOS-Kinderdorpen. We gingen namelijk gedurende de reis op bezoek bij verschillende SOS-Kinderdorpen. Zo kwamen erachter wat SOS-Kinderdorpen nou precies voor werk doet!

Foto’s