Sponsoren

Pirelli

Pirelli sponsort drivetheplanet.com. Naast financiële steun kunnen we ook rekenen op een set geweldige banden! Graag willen we Pirelli bedanken voor de geweldige en geslaagde actie op de Auto Rai 2003!

Design IT

Design IT is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige webtoepassingen. Design IT biedt een compleet scala aan diensten, variërend van websites tot content management systemen en de integratie met back office applicaties. Tevens biedt Design IT mogelijkheden voor het hosten van deze applicaties en toepassingen.

Waarom sponsort Design IT het project DriveThePlanet?

Een uitdagend project als DriveThePlanet opzetten getuigd van lef en van ondernemersschap, en dat spreekt ons altijd aan. Het aangaan van de uitdaging, de zeer enthousiaste mensen achter DriveThePlanet en natuurlijk de ondersteuning van SOS-Kinderdorpen waren voor ons dan ook reden genoeg om dit project met veel plezier te ondersteunen.

Design IT heeft daarom voor DrivetThePlanet deze website ontwikkeld, compleet met een maatwerk content management systeem. Hierdoor zijn de mensen van DriveThePlanet in staat waar dan ook ter wereld met hun laptop de website up-to-date te houden, en iedereen op de hoogte te houden hun gebeurtenissen tijdens deze uitdagende reis.

Wilt u meer weten over Design IT, kijk dan op www.designit.nl.

Go-Tan

De wereld van de familie Go. Het bedrijf Go-Tan wordt al sinds de jaren vijftig geleid door de familie Go en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend leverancier en producent van Aziatische levensmiddelen. Met een distributie vanaf het hoge Noorden tot aan de Middellandse Zee, is Go-Tan het Aziatische merk met de breedste distributie in Europa. Marktleiderschap in verschillende gebieden en productcategorieën verankeren het merk Go-Tan stevig in de belevingswereld van de Europese consument. Een wereld van echt oosters genieten. Meer informatie over Go-Tan kun je vinden op Go-tan.nl

Total

Total is de vijfde oliemaatschappij ter wereld. Het olie- en chemieconcern is in meer dan 120 landen actief, waaronder Nederland. Vanuit het kantoor in Voorburg wordt de marketing, distributie en verkoop van brandstof- en smeerolieproducten gecoordineerd. Nederland telt op dit moment zo’n 650 Total benzinestations. De organisatie hecht veel waarde aan een goede verstandhouding met de maatschappij. Het initiatief van drivetheplanet.com om SOS-Kinderdorpen in de publiciteit te brengen, kon rekenen op de sympathie van Total.

Daarom heeft ze besloten de brandstofkosten te vergoeden voor de reis van Michel van Velde en Elles Albering naar China.

Novum Pharma

Novum Pharma sponsort drivetheplanet. Naast financiele support kunnen we rekenen op meerdere producten! Novum Pharma is bekend van producten als ‘Ultra sun’, zonnebrand creme, ‘Tiger Balsem’ en ‘Natterman’ Hoestsiroop. Al deze producten zijn zonder recept te verkrijgen bij de drogist of apotheek. Voor meer informatie over hun producten kun je kijken op, www. opjegezondheid.nl .

Schuberg Philis

Schuberg Philis, an innovative, privately owned company, is a leading provider of mission critical outsourcing services. We focus exclusively on the applications that businesses rely on 24 hours a day, guaranteeing 100% uptime. For more information about Schuberg Philis, please look at www.schubergphilis.com.

The North Face

The North Face will supply this expedition with all outdoor equipment! The North Face provides an extensive line of performance clothing, equipment and footwear. Offering the most technically advanced products on the market, The North Face is the choice of the world’s most accomplished climbers, mountaineers, extreme skiers, snowboarders and explorers. The North Face is committed to pushing the limits of design, so that you can push your limits outdoors.

Minolta

Minolta sponsort deze expeditie met een digitale camera, de Minolta D’image F300.

It is one of the world’s smallest and lightest 5-megapixel cameras at 11.1 x 5.25 x 3.25 cm and only 185 g. Designed to maximise image quality. The system is built around a CCD delivering 5.0 million effective pixels for fine high-resolution images or, in practical terms, A3+ prints at 150 dpi and A5+ prints in photo quality.

Hanjin Shipping

Hanjin Shipping, bekend van de wereldwijde container transporten, biedt ons de mogelijkheid om de camper terug te verschepen in een van hun zee-containers. Dit geeft ons de mogelijkheid om de camper terug naar Nederland te krijgen, iets wat niet mogelijk was geweest zonder de hulp van Hanjin Shipping!

M.A.D Veenendaal

M.A.D. Veenendaal steunt de expeditie met de installatie van een set hulpveren op de bus. Dit verhoogt de stabiliteit van de bus, de veiligheid en het laadvermogen!

Kenwood

Kenwood puts music in our journey! Naast financiële steun heeft Kenwood de camper voorzien van een Mp3 car audio system! Kenwood is altijd vooruitstrevend op het gebied van innovatieve technologiën.

Webasto

Nooit meer ijskrabben maar vanaf nu een startwarme motor en een voorverwarmd interieur.

Webasto standkachels bieden méér rijcomfort en veiligheid voor personenauto’s, bussen en vrachtwagens. Meer informatie over webasto kun je vinden op webasto.nl

Falk

Wanneer je als ons lange afstanden rijdt door onbekende gebieden, dan moet je kunnen vertrouwen op gedetailleerde en betrouwbare kaarten. Falk heeft ons, naast een financiele bijdrage, voorzien van geweldige kaarten

G & B Oldtimerservice vof

Sjef van Ginneken has helped us a lot getting the car in shape for the long trip!

G & B Oldtimerservice vof v/h van Ginneken Airc. VW Service.

HotRod

HOT ROD 20 jaar toonaangevend in kever. Meer dan 6000 keveronderdelen en -accessoires. Zeer gespecialiseerde keverwerkplaats met eigen revisie- en motortest-afdeling.
Hot Rod zal de motor van onze camper compleet reviseren en klaarmaken voor de reis! Meer informatie over Hot Rod kan je vinden op: hotrod.nl

VCT2

VCT2 is een club speciaal voor eigenaren van volkswagen type 2 busjes. Meer informatie kan je vinden op: vct2.nl