Nederland

Clubdag, VCT2

Als je eigenaar bent van een oldtimer dan is het verstandig en leuk om lid te worden van een club die gericht is op je auto. Zo zijn we dus lid geworden van de VCT2 “vriendenclub t2”. T2 staat voor het type Volkswagen waar we in rijden. Naast dat je allemaal leuke mensen ontmoet die dezelfde passie delen, doe je er ook veel kennis op over je auto. Binnen clubs vind je meestal echte “die hards” die de auto van binnen en van buiten kennen. Heb je een probleem of vraag, dan is een telefoontje genoeg om je verder te helpen.

Vanmorgen vroeg ben ik naar Arkel gereden waar een meeting zou plaatsvinden. Het was laat geworden en ik zou 10 uur niet redden. Elles bleef thuis na een drukke week op kantoor. Stiekem snakte ik er ook naar om lekker in bed te blijven liggen. Het is per slot van rekening weekend! Maar missen wilde ik het toch ook weer niet. Eenmaal aangekomen waren er al een aantal mensen druk in de weer. Gelukkig waren er meer mensen die het genot van de warme dekentjes niet al te vroeg konden loslaten. Na bijgekletst te hebben over de club en de komende VW Euro meeting gingen we even naar mijn bus kijken. Ik kreeg een hoop tips over lange afstanden rijden, kamperen in de bus en op technisch vlak. ’s Middags kreeg de club een bezoek van een reporter en een fotograaf van de Panorama. Er werden een aantal foto’s genomen en de oprichter van de club werd ge├»nterviewd! Meer informatie informatie over de club kan je vinden op http://www.vct2.nl!

Al met al een zeer leuke dag. Nu lekker thuis even aan de website rommelen en vanavond genieten van de nieuwe Nederlandse idolen!